Снимка: Архив, Булфото
fallback

До настоящия момент са глобени 250 собственици, които не са почистили прилежащите територии към имотите си, съобщиха от Столичната община.

Съставени са и три акта на юридически лица.

Екипи на Столичния инспекторат извършват проверки за непочистени прилежащи площи на търговски обекти, административни и офис сгради и други, за които всички собственици и ползватели имат задължение да почистват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Pipi

преди 7 години

Ела ме глоби и аз ще те глобя за непочистени тротоари,хората по улиците ходят срам нямате .Абе хора правата не си знаете повраща ми се като гледам какво пишат само.Колко приети в пирогов има с изпочупени крака и колко от тях съдиха общината за непочистени тротоари.

6

Biletkasa 199

преди 7 години

Narodnia teater, narodnoto biblioteka, narodnoto opera, narodnoto galerie stipka hich ne e izchisten snega, barched zasto ne si izchistish pametnicite?!

5

Георги

преди 7 години

Голяма част от блоковете са бърху общинска земя с отстъпено право на строеж. Това създава юридически хаос. От друга страна... Паркингите пред блоковете не са собственост на блока(кооперацията). Общината не ги чисти. Как да мотивираш някой да чисти нещо което не му принадлежи и не може да ползва когато му е нужно?

fallback