Снимка: Булфото, архив
fallback

Трамвай удари лека кола на оживено кръстовище тази сутрин в София.

Инцидентът стана на бул. "Рожен" около 7.30 часа, когато трафикът е в своя пик. Предполага се, че автомобилът се е движил с превишена скорост.

Шофьорът на колата е откаран в болница за преглед, съобщава Нова тв. Временно движението в района е затруднено. Причините за инцидента се изясняват.

От Столична община информираха, че временно е променено движението на трамваите по линия №6 по бул. "Рожен". Те се отклоняват от надлез "Надежда" към кв. "Илиянци". Няма движение на трамваите в посока "Обеля".

18 катастрофи са станали в София от сутринта до момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анчо

преди 7 години

***!!!!!!! Заслужава, че бе блъснат!!!!!АЗ БЯХ В ТОЗИ ТРАМВАЙ!!!!!!! Щях да закъснея заради този *** за работа!!!!!!! Всеки ден такива умници карат горди по улиците тарикатствайки над другите! И СЛУЧАЯТ С ХИТРИНО Е СЪЩОТО!!!!!!! Уникална държава, уникален народ!!!!!!!!!

21

Ханко Брат

преди 7 години

На добър път Селяни и не, повтарям Не идвайте повече в София. Колкото до крадливата учителка по руски език, да започне първо с Оставка, защото ще е щастлива ако влезне в Затвора. Има още какво да се каже, но *** трие всичко негативно писано за болшевиките от ГЕРБ.......

20

Анонимен

преди 7 години

Тези 1 000 000 селянжъри докато се научат кое какво е животно у София они ше се изтрепат!

fallback