Снимка: bgonair.bg
fallback

Представете си, че както всяка сутрин се качвате в колата си, потегляте и на изхода на паркинга се оказвате в капан, затворени от ограда. На оградата има бележка, че улицата, по която шофирате, е частна собственост.

Кварталът е "Иван Вазов" в София. В едно от разклоненията на улица "Янко Забунов" стигате до затворен път. От днес това място е преградено за строеж, защото се оказва частна собственост от години. Това е апетитен имот, на метри от Южния парк и на няколко преки от НДК.

"Дойдоха в събота, забиха единия кол, огледаха се, на следващия ден забиха и другия. След това сложиха вратата тихомълком", разказа жител на квартала.

Хората твърдят, че собственик на апетитния парцел е Николай Методиев - Пилето, познат с няколкото си регистрации в МВР за контрабанда и собственик на заведение, което се намира на съседния тротоар.

От общината обещават, че ще проверят случая и признават, че на първо четене наистина оградата е незаконно поставена. За да докаже собствеността си, инвеститорът е поканен утре в община Триадица или порталът ще бъде премахнат.

Докато общината и инвеститорите определят чия собственост е улицата, за гражданите остава неудобството.

"Да забиеш врата в асфалт, който е правен преди два месеца! Идваш, забиваш два кола, слагаш една врата, заключваш я и край! Хората се чудят какво става", каза още живеещ в "Иван Вазов".

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

бф

преди 7 години

поредната измислена сензация, хайде господа журналистите да кажат как се казва улицата която е заградена.Гледат да си запълнят новините, без да проверяват факти

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен каква демокрация бе пу.ко нас.ана

17

До 12

преди 7 години

Объркал си се bf goodrich AT са гумите.

fallback