Снимка: БТА
fallback

Близо 400 катастрофи са възникнали днес на територията на столицата, четири от тях - по-сериозни, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При инцидентите има леко пострадали. Три от произшествията са с участието на пешеходци, един от инцидентите е възникнал на пешеходна пътека.

От "Пътна полиция" призовават шофьорите да се движат със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват дистанция и да се съобразяват с пътните знаци и указанията на контролните органи.

Апелът към пешеходците е да се движат с повишено внимание, да имат предвид, че при хлъзгавата пътна настилка спирачният път на автомобилите е по-дълъг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

До 3

преди 7 години

Прочети какво пише закона за твоето влачене на пешеходна пътека!

8

Анонимен

преди 7 години

Много пъти съм казвал че от каруцари шофьори не става. Имате ли в гена си шофьорски умения? Болшинството от каруцарите пеша немогат да ходят на коли се качили! За шофьорлъка се иска отлична преценка на пътната обстановка. Която в 90 % от каруцарите нямат. Натискат газта и си мислят че това е всичко. Не не е Съобразителност преценка и умения са недостъпни за каруцари. Шофьор съм от 30 години и нямам нито едно ПТП. Винаги карам съобразно със заобикалящата ме среда. Което го правят много малко хора

7

Анонимен

преди 7 години

И Свинетка Павлова и Дана Фъстъкова тия дни се изтъпанчваха да се самопрепоръчват. И едната вадеше броки снегорини, и другата се беше подготвила за снега ...РЕЗИЛ!! Резил, като тръгнеш от Боко, та през Свинетка, та стигнеш до СамУкоФската даскалица. Всички са за почивния дом на ул. "Майор Векилски", София!!

fallback