Снимка: Читател
fallback

Отново протести срещу застрояването в столичния квартал "Младост". Този път обаче недоволните ще бъдат разделени на две групи.

Oще по темата

Брокерите и собствениците на терени в "Младост" се събират пред районната община. Те категорично не са съгласни с искането на новоизбрания кмет на квартала Десислава Иванчева да се спре застрояването в квартала.

По същото време пред Столичната община също ще има протест. Там пък ще се съберат жителите на няколко квартала, за да кажат още веднъж: "Не на бетона".

По време на Столичния общински съвет Десислава Иванчева ще положи клетва и така официално ще заеме кметския стол на един от най-големите квартали в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 7 години

кви софиянци кореняци кви пет лева бе. в софия кореняците софиянци са само тия от самия център и тва са вече доста възрастни хора и са не повече от 100 000 души. дуцата и внуците на тия хора са се омешали с кой ли не. квартал орландовци до 1961 г е село а не квартал на софия. значи човек от орландовци роден преди 1961 с рода от орландовци и кореняк орландовчанин преди 1961 г е сe.лянин а изведнъж след това се сабужда "кореняк" софианец. такива са 99% от " кореняците" софианци.

52

Анонимен

преди 7 години

Ако се замислиш, София е била 20 хилядна преди 100 години. от Тях 5000 са били *** и 5 хиляди турци. Тоест само 10 хиляди са били Българи. Сега там са близо 2 милиона. Тоест 99,9% от софианци са дошли от селата. Тоест в това число и ти или твоите родители, така, че е малко смешно *** или потомствен *** да обижда на селянин. едва 0,10% от Софианци, могат да претендират че са със Софийски корени.#########################самата истина за "кореняците софиянци". еваларката на автора за поста.

51

Анонимен

преди 7 години

Герберастите поддържат платено ядро активисти в Младост, които маргинализират всички протести.

fallback