Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Велосипедист загина при инцидент на столичния булевард "Витоша", съобщи БНР.

Мъжът се е ударил в паркиран автомобил и е починал на място.

Инцидентът се е разиграл на метри от НДК около 9:30 ч. тази сутрин.

Екипи на полицията са отцепили района. МВР разследва случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 години

Германци...колко германци вече има в Германия, карат и тук като луди. На права улица, всички странични преки са с предимство, влизат в завоя с висока скорост, ок ясно е, че са с предимство, но намали огледай се и тогава карай. Вярно е, че полицаите следят, че има камери, но тук масово все повече хора пресичат на червено и въобще онзи идеализъм от 90 -те години, го няма. Идват новите германци и си налагат правилата, няма как да има полицай на всяка крачка. Иначе вело алеите без коментар.

28

Продължение на 29

преди 7 години

Та си мисля, как спокойно ни изчака немецът, без да ругае и дори без да каже нещо, въпреки че ние бяхме в нарушение. Нещо повече - наблизо нямаше никой и би могъл да ни заобиколи без да притесни когото и да било, но той спокойно изчака да се сетим, че трябва да се дръпнем и продължи пътя си точно по лентата за велосипедисти.Кога ще ги стигнем германците?И дали нравите и обноските там ще си останат такива след нашествието на мигранти със съвсем друга култура?

27

Друго се случи наМен

преди 7 години

Бях още подрастващо хлапе. С мама гостувахме на нейна приятелка в малък град в най-западната част на Германия. Бяхме на сладкарница в късния следобед и когато тръгнахме да се прибираме, беше вече тъмно, есен беше. Мама и приятелката й се загледаха във витрина и спряха да обсъждат нещо. Велосипедист спря на две крачки от нас и високо каза "Хо!", след малко пак "Хо!" и мамината приятелка подскочи "Ама ние сме на лентата за велосипедисти!" и му се извини. Онзи кимна и отмина, след като се дръпнахме

fallback