fallback

Общ преглед

Жители на столичния квартал "Младост 1" направиха жива верига срещу строеж на жилищна сграда. Предвидено е той да бъде върху зелена площ в междублоково пространство.

Тази сутрин пристигна и строителна техника. Хората обаче се противопоставят твърдо на строежа, съобщи Нова тв.

Преди време кметът на "Младост" Цвета Авджиева от ГЕРБ подаде оставка заради протести на граждани срещу застрояване на зелените площи в района. Така се стигна до частични местни избори.

В неделя с 59,82% изборите спечели независимият кандидат и лидер на протестите срещу презастрояването Десислава Иванчева, подкрепена от партия "Нормална държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

t-rex

преди 7 години

До АнонименВъзмущението, че на втория ден от изборите се строи говори само по себе си за манталитета и психиката на нищонеправещия човек. Нищонеправещия човек не е чувал за срокове, лихви, договори и т. н. За него работния ден е времето между сутрешното и следобедното кафе и не му дреме, че някой трябва да изработи и неговата пенсия. Не стига това, ами понеже някой ще спечели от това че изработва и неговата пенсия той е беснее, пречи, заплашва и обвинява...

35

Анонимен

преди 7 години

До БравоДо Т-Маркета новите сгради не са две, а четири. Малко е да се каже, че са една до друга. До някои от тях даже няма и улица.

34

Георги

преди 7 години

До 35,Минало е обществено обсъждане и е одобрен проекта викаш? Живеем в България братле, най-корумпираната държава в ЕС. Инвестирал бил викаш едни пари в...общински съветници и главни архитекти. Еми да нечестно е, те затова се бунтуват гражданите. Един лай..ааа.. изцапан лист на таблото в общината не е обществено обсъждане. Обществено обсъждане е когато за общински терен се питат съседите дали са съгласни общината да го продава, отстъпва и т.н Срещу подпис че са съгласни.

fallback