Снимка: "Монитор"
fallback

Собственик на автомобил с габровска регистрация със сигурност се проклина, че е избрал да паркира неправилно на улица в центъра на София.

Човекът открил място на уличката, но то било недостатъчно да се събере цялата му кола. Затова голяма част от нея излязла от очертанията на мястото за паркиране.

Последвала "наказателна акция" - боклук върху капака на колата, пише "Монитор".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 7 години

Аз постоянно катеря снимки по разни групи и приложения като Гражданите, но искам да подчертая че наблюдавам тенденция този род паркинг отмъстители налитат на евтини коли. Казвам го защото при нас съседите карат ягуари и панамери, но веднъж спря едно старо мицубиши и му вдигнаха чистачките, а ягуара на същото място не го пипват. Бъдете активни винаги а не само когато е някоя бедна душица.

55

Инженер

преди 7 години

Голяма работа, че излязла от очертанията. Отстрани на пътя е, може да се мине, отстрани се вижда тротоар чак до предната броня. Виждал съм и много по-тежки случаи. Никога не се знае какво може да му е на човека, затова преди да чупите и да дерете помислете например, дали с болното ви дете, повръщащо в колата ще обикаляте един час да търсите "идеалното" място или ще спрете някъде що - годе прилично и ще тичате до болницата. И като се върнете, някой селски *** ви е счупил фаровете и чистачките

54

Анонимен

преди 7 години

Сега остава и КАТ да се самосезира - нали глобяват вее по снимка? :)

fallback