Снимка: Нова тв
fallback

Малко след 20:00 часа снощи 55-годишна жена блъснала колата си пред дома си в столичния квартал "Младост 3". Пробата показала близо 3 промила алкохол в кръвта й. При опит да паркира пред блок 313 в квартала Катя удря стопа и бронята на автомобил пред нея. Пострадали за щастие няма.

На въпрос на Нова тв какво точно е пила, преди да реши да се качи и да шофира, пострадалата отговори: "Мастика, водка, бира".

По-късно се установило, че 55-годишната жена всъщност е учителка и работи с деца от 34 години. Но Катя категорично не съжалява за постъпката си.

"Не! Това беше е**ти готиното изпитание! Бууум и в съседната кола", заяви тя.

Преди да бъде качена в патрулката, учителката започнала да буйства: "Я ме пусни веднага, че ще ви набием всичките!"

След проверка се оказва, че пияната жена дори няма книжка. "Тя е неправоспособен водач. Алкохолът е рекорд за жена шофьор в София", коментираха още от Пътната полиция.

Жената е задържана за 24 часа в Седмо районно управление. Заради факта, че няма книжка ще бъде глобена до 300 лв. и още 200 лв. за пътното произшествие.

На въпрос дали действително е бивша учителка видимо пияната жена отговори: "Аз съм Анджелина Джоли и се развеждам с Брад Пит". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 7 години

Вярно е Анджелина и се е напила от мъка по развода с Брад.

44

Анонимен

преди 7 години

Прилича на Кристалина Георгиева

43

49901

преди 7 години

Това ли е новината ви? 34 години се е разправяла с малки и големи мъчители, претърпяла е сороското крушение на образователната ни система. Бутнала била стоп и броня на друга кола - чудо велико! Карала без книжка и пияна - тя е единствената, нали! За толкова години мъки и изпитания като българска учителка - един път си е позволила да разтовари част от бремето. Не виждам мнението на психолог - потърсете го!

fallback