Снимка: БТА, архив
fallback

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска денонощно засилено полицейско присъствие в района на бежанския център в квартал "Овча купел". Това стана на среща, проведена в Столичната община с директора на СДВР старши комисар Младен Маринов, съобщиха от пресцентъра на общината.

Oще по темата
Кметът поиска и постът на жандармерията, разположен в близост до центъра, да е денонощен.

"В района се разполагат три постоянни патрула, за това се договорихме с директора на СДВР старши комисар Младен Маринов и това се очаква от живеещите в района, с които се срещнах днес“, каза кметът след срещата.

"Директорът на СДВР организира по три полицейски екипа около бежанските центрове, които са на територията на Столична община“, допълни още тя.

Старши комисар Младен Маринов информира столичния кмет, че във връзка със заявения от ВМРО протест на 16 септември в района на бежанския център, СДВР предприема всички мерки за обезпечаване на сигурността на гражданите.

До момента от Столичната община са монтирани камери за видеонаблюдение срещу центъра и в района на ЦДГ 72, както и е изградено ново улично осветление в района на жилищните сгради.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

До българина: НАМИРАТ СИ РАБОТАПЪРВО СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ И ПОСЛЕ ГИ РАЗРЕШАВАТ! НИКОЙ НЕ РАБОТИ ВЪРХУ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ! ПО ТОЗИ НАЧИН ОТЧИТАТ ТАКА НЕОБХОДИМАТА ИМ ДЕЙНОСТ, ЗА КОЕТО ПОЛУЧАВАТ ДОБРИТЕ СИ ДОХОДИ И ВЛАСТ В ОБЩЕСТВОТО! ТОВА КЪСОГЛЕДСТВО ЩЕ ДОВЕДЕ И НАС И ТЯХ ДО "НИЩОТО"! ЦЕЛИЯТ СВЯТ "ПРОЦЕДИРА" ПО ТОЗИ НАЧИН, А И УМИШЛЕНО СЕ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ , ВМЕСТО ДА СЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ! С АТЕИЗЪМ И СЕКТАНТСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА! ВСЕВИШНИЯТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВОДАЧ ЗА ЧОВЕКА!!!

7

Форинър

преди 7 години

А пък полицията иска по високи заплати и пари за дрехи, но всъщност бай много иска протести срещу правителството!!! И тече подготовка за това. Но вие си трайте....

6

скоро

преди 7 години

Фандъкова изпуска нещата и тези бежанци ще и вземат главата.....

fallback