Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Нова катастрофа стана на бул. "Цариградско шосе" в София.Мотоциклет и тролейбус се сблъскаха и блокираха движението.

Инцидентът е станал около 9:25 ч. тази сутрин в района на алея "Яворов".

Oще по темата

По първоначална инфпрмация тролеят от линия №4 се е движел в посока центъра, когато се е сблъскал с мотора, съобщи "Дарик".

Екипите на "Пътна полиция" установяват причините за произшествието.

Мотористът е пострадал, но е жив и контактен. Откаран е за преглед в "Пирогов".

Преди седмица при друг инцидент с мотор на бул. "Цариградско шосе" почина 43-годишен моторист от София. До трагедията тогава се стигна след като моторът му се блъсна в движеща се пред него кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Румен

преди 7 години

И като допълнение ще кажа, че всеки сам си носи отговорноста. Когато стане инцидент с невинни жертви е тъжно и несправедливо, независимо какъв вид са МПС-та. Жалко, че когато се случи Господ решава дали ще даде втори шанс за живот! Хубав ден!

26

Румен

преди 7 години

Коментарите са умопомрачителни! Каква е тази омраза? Кой ви дава право да говорите така? Бих уважил мнението Ви, но не и по начина, по който го изказвате! Шофьор съм от 10 години със златен талон и управлявам автомобил и 1700 кубика, 339кг мотор без нито едно произшествие. Виждам каква е обстановката, хората винаги са Ви виновни! Нали всички сме българи, къде е уважението към другия? Елате на мото събор и вижте какво ви липсва на Вас, останалите! Скорошно въстановяване на колегата!

25

sv

преди 7 години

Коментиращите са все от клуб "Примерен водач на МПС"...Никой не нарушава правилника, никой не прави тъпотии, всички са си платили застраховките, колите им ще минат и ГТП и пред немските институции.Къде сте, драги форумисти, защото на пътя май само от другите виждам?Половината пък и кръв искат да гледат и да размазват "комплексари" и "донори"...

fallback