Снимка: Читател на Dnes.bg
fallback

В края на сезона за ремонт на пътищата се оказа, колкото и невероятно да звучи, че Столичната община има достатъчно пари, за да прави ремонти през два дни на една и съща отсечка.

За поредния случай на разхищение на пари от данъците на софиянци алармира читател на Dnes.bg.

Миналата седмица на ул. "Стефан Караджа" в центъра на София, до централна поща, работници са изкъртили бетоните плочи от едната страна на платното, която шофьорите използват, за да паркират колите си.

След два дни блъскане там са излели асфалт. За да се извърши ремонта през цялата минала седмица паркирането на автомобилите в района е било забранено, което доста е поизнервило живеещите в района, защото и без това места за паркиране в центъра трудно се намират.

"За всеобщо учудване обаче през последната събота - 3 септември, дойде багер и изкърти новоположения асфалт, за да се положат павета", алармира нашият читател.

"От два дни пак се кърти и за мен възмутителното е кой гений взима тези решения (толкова ли голям е излишъкът на общината за годината, че си позволяват да пръскат пари по този начин)", пита се той, а заедно с него и останалите хора, които си плащат добросъвестно налозите на Столичната община.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова е най-некадърния и най-корумпиран кмет който София е имала в своята нова история! По корумпираност надминава и Софиянски!

19

Анонимен

преди 7 години

Pak nqkoq luda babichka e pisala pratoiv asvaltovite nastilki i si iska pavetata. tova e stanalo :)

18

A

преди 7 години

Всичкият този цирк ще приключи, когато искараме всички крадливи *** с малки очички от парламента и министерствата и ги запалим насред ''ремонтираният'' булевард :)

fallback