fallback

Общ преглед

Просто нямаш време да се уплашиш. Не видях как стана, но всичко вътре беше на сол, разказа пред Dnes.bg пострадала при инцидента с автобус №84.

Oще по темата
Както вече знаете, катастрофата стана малко преди 10 часа на Терминал 2 на Летище София.

Шофьорът твърди, че жена го е засякла. Той спрял внезапно с автобуса, за да предотврати удара, но в крайна сметка изпочупени стъкла раниха пътници.

"В полицията не съм се обаждал, позвъних в диспечерския център, за да съобщя за инцидента", сподели пред Dnes.bg уплашеният водач, който стоеше извън автобуса и наблюдаваше пострадалите хора.

Голяма част от ранените бяха взети от автомобили на близки.

"Не можеш да резбереш откъде летят тези стъкла, в този момент, когато се разлетяха стъклата, имаше една жена, която падна по очи в автобуса. Вътре имаше десетина човека", разказа още пострадалата пътничка.

Часът не е пиков за линията. Част от пътниците работят в района, други пътуваха за близкия Терминал 1.

"За мен нямаше удар, просто счупването на вътрешните прегради в автобуса беше провокирано по-скоро от спирачките и недобре закрепените стъклени прегради", каза тя.

По-голяма част от пътниците са с порезни рани от стъклата - по ръцете, по лицето, и попиваха кръвта със салфетки и мокри кърпи. Веднага след пътния инцидент те започнали да звънят на близки и колеги за случилото се.

Най-пострадалата от стъклата жена каза, че работи в района, но ще отиде на лекар. Близък на друга, отзовал се веднага, й предложи да я откара до Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

!?

преди 7 години

Така и не разбрах ,дали е катастрофирал ---- удар в нещо .или от рязкото спиране двете жени са разбили стъклата .ВАЖНО е за да се знае от кого ще си търсят обезщетенията.

26

Чибо

преди 7 години

До Анонимен 35Точно така, градският транспорт трябва да е с предимство като в нормалните държави, а не да чака благоволението на Сулю и Пулю да го пуснат от спирката! Даде ли мигач, тръгва веднага и ако не спреш си виновен, точка.

25

До 36

преди 7 години

Изискваш твърде много мисъл от хората тук :). Всеки знае, че при по-модерните превозни средства, включително и автомобилте, при удар стъклата се пръскат на "сол", както се е изразила жената, за да се избегне възможносттада се счупят на няколко големи парчета, които да прережат гърлото на полетял към тях пътник. А иначе какво е станало в самата ситуация - един Бог знае, или евентуално камера ако е имало някъде наблизо....

fallback