Снимка: БТА, архив
fallback

Кметът на София Йорданка Фандъкова каза, че е не е водила разговори с премиера Бойко Борисов за нейна кандидатура за президент.

"Не сме водили такива разговори", заяви тя пред журналисти в отговор на въпрос.

Министърът на земеделието Десислава Танева и столичният кмет Йорданка Фандъкова откриха фермерски пазар пред Министерството на земеделието, предаде БТА.

Фандъкова каза, че ГЕРБ има много добри кандидати за президент. "Самият Томислав Дончев би бил един прекрасен и успешен президент", посочи кметът.

Тя заяви, че в момента продължава сериозният строителен сезон в столицата. Вчера имах разговор с министър-председателят Борисов, с когото обсъждахме продължението на Софийския околовръстен път, информира Фандъкова.

Тя каза, че предстои да бъде открита Западната дъга, сега се насочват усилията към продължението на Южната дъга към магистралите "Тракия" и "Люлин". Така че това са въпросите, които стоят на дневен ред, посочи столичният кмет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Maдуро от Венецуела

преди 7 години

Единственият печеливш ход на руският окупатор е да напуснат България Веднага......В ускорен порядък. Руснаците обичат да залагат на Пропаднали типове с много зависимости. Целият свят им се смеее. А и учителката по руски език е болна и няма да изкара мандатът. Схемата "Ало Ванюю, обещах на Гоце, разкарай екипа" още работи........

32

Стефка Николова

преди 7 години

Още едно *** ,боже опази ни.....

31

Анонимен

преди 7 години

Докато Б.Б е на власт тя ще е вечната кметица или вечния президент .Едно от големите протежета на Б.Б.

fallback