Снимка: Булфото
fallback

Към патрулите на Общинска полиция и СДВР в района на Лъвов мост и пл. "Бански" се включват и инспектори на Столичен инспекторат, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Общо 6 екипа на общинска полиция и на СДВР патрулират през деня в зоните на бул. "Мария Луиза" и Лъвов мост, на пл. "Бански", Ротондата на Централна гара и Женския пазар. По нареждане на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова към 4 от полицейските патрула се присъединяват инспектори от Столичен инспекторат, които имат задача да следят за чистотата и за нелегална търговия.

Във връзка с повишения брой на мигранти в този район на София е изградено видеонаблюдение на пл. "Бански", на Лъвов мост, на ул. "Пиротска" и ул. "Цар Симеон", на Ротондата на Централна гара.

Екип на Жандармерията патрулира в района през нощта, както се договориха министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и кмета на София Йорданка Фандъкова преди седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Николай

преди 7 години

Е сега вече наистина съм спокоен, че нещата ще се нормализират! Особено ако ги предвожда топ-полицая Ботьо Б!

2

Анонимен

преди 7 години

Дайте им да работят, иначе ще станат като знаете кои...ще почнат да крадат и да правят поразии.Да ги наемат кой за каквото може - хамали, чистачи, помощници...има работа за вършене в София - много.

1

Българин

преди 7 години

Браво. Само така.

fallback