Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Млада шофьорка наби спирачки пред пешеходна пътека. Заради високата скорост, при опита да спре колата й се обърна по таван.

Както Dnes.bg писа инцидентът стана в столичния район Бояна в посока центъра на София. В катастрофата са участвали три коли.

Oще по темата

По чудо няма жертви, тъй като в непосредствена близост има и автобусна спирка, съобщи "Булфото".

Инцидентът станал, когато пешеходец тръгнал да пресича на "зебра"-та. Две коли му направили път. Третият автомобил, "Опел Корса", шофиран от млада жена от Перник, се е движил с несъобразена скорост и не успял да спре навреме.

След като натиска спирачките докрай, шофьорката се е опитала да мине между двете спрели коли, но е удрила едната.

Вследствие на удара "Опел"-а се пребърнал и паднал по таван върху пешеходната пътека. В мелето е пострадал и джип "Киа".

Пешеходецът е откаран в "Пирогов" със съмнения за счупен глезен, а момичето шофирало колата е с охлузвания, но без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

PK

преди 7 години

Там садят борчета в частни дворчета.И ушаци слушкат за задачи.

10

Анонимен

преди 7 години

Най-добре една хубава гърбица, че иначе там се минава със 140км/ч. Също и на зебрата при баничарницата, защото там наблизо е училището, видимостта е много лоша, спира се трудно заради наклона, а богаташчетата си изрязват колите.

9

Анонимен

преди 7 години

Ако бъдем честни пешеходни пътеки тип зебра не се слагат на големи, широки пътища където се кара бързо. Трябва или надлез или подлез или светофар или пешеходна пътека без предимство за пешеходците. Не може навсякъде да "турнат" по една пешеходна пътека и знак за ограничение преди нея и после шофьорите виновни. Абсурдно е на Цариградско или на Ботевградско шосе да има пешеходни пътеки.

fallback