Снимка: Нова тв
fallback

София вече има нов заместник-кмет по транспорта. Това обяви кметът Йорданка Фандъкова по време на демонстрация на нова пътна маркировка, цитирана от Нова тв.

Дотук се стигна, след разследване за съмнителна обществена поръчка за монтаж на 60 спирки. Тогава сред хората, подали оставки, беше и зам.-кметът Любомир Христов.

Неговото място ще заеме 27-годишният Евгени Крусев. Той е учил в УНСС и в Единбург. От пет години се занинава с транспорт, изготвил е плана за устойчовост на градската мобилност в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

ПГ

преди 7 години

Той е учил в УНСС и в Единбург..... Учил, или завършил? И какво? Заради възрастта би трябвало да кажат нещо и от биографията му, защото както виждате, съмненията са си естествени, а и помним калинките на герберите!

51

65

преди 7 години

Ако ще феномен да е няма нито житейски,нито професионален опит.Той е живял-да е жив и здрав,по-малко години отколкото е трудовия стаж на Фандъкова. За какво говорим въобще??В Автогараж Малашевци от такива шефове са пропищяли шофьорите.Със всеки изминал ден ощетяват бюджета по всички възможни начини.

50

до 39 и други

преди 7 години

!? В нормалните университети не ходят за да отбият номера , затова и българските са на дъното в класациите. студентите се занимават с проекти по различни европейски програми за търсене на решения и въвеждането им в ежедневието , така че не е чудно да има практика в транспорта ,ако е посещавал някой свестен университет

fallback