Снимка: Методи Налбантов
fallback

Поредната демонстрация на липса на шофьорски умения, или по-скоро на нагло поведение, е била направена днес в столичния Студентски град.

Колата е паркирана в насрещното движение в лентата за завиващи надясно и продължаващи по ул. "Акад. Стефан Младенов". Наоколо няма никакви индикации, че превозното средство е аварирало, няма и обозначителни знаци.

Кадърът бе изпратен от наш читател, който уточни, че е заснел возилото малко след 16:00 часа днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Един столичанин в повече уринира на входната врата на жилищен блок в столичен квартал.От четвъртият етаж на блокът полита торбичка с ***,която пада до уриниращият.Започва словесен спор кой на кого е посочил пътят към София,кой да пасе кравите и т.н.Селският манталитет,комплексите,това къде и в каква среда си расъл и пасъл са от особено значение за поведението ти през целият ти живот.

21

Анонимен

преди 7 години

В Студентски град 90%колите не са със софийска регистрация.През последните 25г.в София дойдоха стотици хиляди от всякъде,които определят обликът на градът.Да мразиш тия които живеят в София, е все едно да мразиш тия дето живеят в Прага,Виена,Берлин.Всеки избира къде да живее.Ако можеш и ако ти изнася ходи където искаш.Няма значение къде си се родил,но когато си див селянин манталитетът ти не се променя.Комплексът ти за малоценност те кара да мразиш тези,които живеят по добре от теб.

20

Партиен член

преди 7 години

Това че , някой си е сменил адреса в личната карта и номера на колата със софийски не го прави софиянец.Повечето от тези които паркират така говорят с друг диалект различен от шопския.Все пак да дойдеш у големио град и да не те забележат...

fallback