Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Биячът на французина, пребит на улица в София, го преследвал доста време. Това коментира Боряна, приятелка на пострадалия.

От побоя мъжът е изгубил съзнание за известно време. Ударите, които понесъл, са основно в главата. Там са и шевовете.

Oще по темата
Разследването по случая продължава. "Притесняваме се, макар състоянието му да е стабилно, че оттук нататък може останат последици от побоя. Той е бил сам в колата. Когато се обади по телефона след случката, не помнеше нищо, разказа Боряна.

"Нямам представа какво точно е провокирало побоя. Но знам,че всичко се е случило на пътя при ляв завой. Другият мъж след като го е преследвал по пътя доста време, настигнал го е и след това го е пребил", разказа Боряна.

Пиер живее вече от 7 години в България, той е фоторепортер на свободна практика. До сега не е имал подобни инциденти, посочи тя.

Нападателят беше задържан няколко часа след саморазправата на пътя. Той е 30-годишен криминално проявен.

Пиер, придружаван от българка, сам потърсил помощ в полицията. Признал, че засякъл автомобил, а шофьорът му го настинал и пребил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Бил

преди 7 години

"Пиер, придружаван от българка"Пак безродни *** проституиращи се на чужденци. Нямат чувство за род и нация само глутеуса си гледат и келепира, от такива неща ми се повдига.

69

Анонимен

преди 7 години

Добре де, този френски фотос, какви точно ги прави и за кой цели 7 години, но както и да е ! Ей западно европейски гъззоолизници, а ве не сте ходили само вие на запад - ние сме били малко преди вас, хайде да не отваряме тема какво е на запад и какво е на изток в България, че такава тоаалетна като на запад не съществува никъде другаде.А пък онзи Лондончанина бил си карал както си иска по пътя и в насрешното и били само му се усмихвали, ох.. котьо не си попаднал там където трябва. Не защитавам бияча, но и от отсрещната страна си има келеемета, били дори и французи.

68

Анонимен

преди 7 години

Bia4at v satvora pone sa 20 g ako e sin na njakoi ot gerb schte go prebijat v mvt zazarov da ne gleda dalaverite i milionite na mutrite kak da gi saschtitava a da sadi i osajda banditite kradzite mutrite na bg

fallback