Снимка: архив, Булфото
fallback

Видео с нередовен пътник, който се опита да плати на контрольори със стотинки стана хит в интернет.

Случката се развива в столичния градски транспорт, в автобус №280. Младежът е предал стотинки на органите, които не са поискали да ги преброят.

Конлфиктът идва и от искането на общинските служители пътникът да слезе от автобуса, но той заявява, че няма да го направи, тъй като си е платил глобата.

В разговора се говори за увеличението на цената на билета на 1.60 лв, както и че при подобна сума никой не връща ресто на пътника. Вижте цялото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 7 години

Щом поткрепяте тариката пожилавам ви всички работодатели да ви плащат заплатите в стотимки да видим тогава какво ще кажете.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

54

Безплатен обяд няма

преди 7 години

Аз съм от провинцията и мойто дете пътува всеки ден с автобуса и си плаща билечето,А вашите разглезени софииски деца от къде на къде ще патуват по цяла София от мол на мол на аванта.Да ги свалят контрольорите веднага Те не са виновни че сте избрали Фандъкова за кмет Контрольорите са на работа а управляващите решават.Не видях никой да протестира когато решаваха За цената

53

Мутринщайн Контрольо

преди 7 години

По закон само Фандъкова има право да издава наказателни актове.По закон непълнолетните лица под 18 год. не подлежат на глоба, а на обществено порицание.Полицаите нямат право да бъдат наемани от частни търговски дружества.Полицаите нямат право да придружават контрольорите и да ни проверяват заради нередовност.Полицаите имат право да ни задържат само, ако сме нападнали контрольор или има заплаха за обществения ред.

fallback