Снимка: архив, БулФото
fallback

Три непълнолетни момчета са нанесли побой на 15-годишно момче в София, съобщиха от МВР.

Сигналът в полицията подала майката на момчето на 1 май.

Пред разследващите тя разказала, че нападението над детето й било извършено в района на ж.к. "Дружба", а след нанесения побой то било настанено в болница без опасност за живота.

По случая била образувана преписка, а в хода на проведени оперативно-издирвателни действия криминалистите установили тримата извършители – на 15, 16 и 17 години.

В присъствието на родители и инспектор на Детска педагогическа стая са им снети обяснения, след което са освободени.

Събраните материали са подготвени за доклад в Софийската районна прокуратура с мнение за прилагане на чл. 61 от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Онуфриййй Българскии

преди 8 години

До РаботливкоКолега, проблемът не се заключава просто в достъпа на невръстните цианкалии до криминалета, екшъни, порно - гейщини, и пр! Истинският и трагичен проблем е, когато предците на въпросните ментално - поведенчески педерастченца, са се взели вследствье изначално повредена трактовка на собствения си пропаднал лайф, за Батман, Рамбо, Хитър Петър, Цербер, Нерон, Ницше, Менгеле....и който и да е друг Велик или Безсмъртен!

13

Работливко

преди 8 години

Така става като позволявяте на малолетните си сополи да гледат "Под прикритие". Всички за гангстери се мислят после. П.с. нямам нищо против предавянето.

12

Онуфрий Българский!!

преди 8 години

До АнонименЩо ли ми се чини, че ако случайничко, ама ей тъй...съвсем случайничко се озова в качеството си на отьец на невинно пострадалото хлапе, то в резултат от мое пасивно бездействье ше са налице общо минимум 3 х 3 = 9 фрактури по крайници на виновни невръстни цианкалии - педерастченца!

fallback