Снимка: Facebook
fallback

Недоволни от поскъпването на билета за градски транспорт от 1.00 лв на 1.60 лв се събират днес, за да изразят мнението си.

Демонстрацията е насрочена за 19.00 часа. Протестиращи ще носят озвучителна техника и ще се обединят под името „Парти в градския транспорт”.

Според протестиращите, подобна цена е непосилна за обикновените минувачи, а хората, които са заявили участие в демонстрацията надвишават 2000.
 
Има няколко сборни пункта, които са в районите на НДК, Руски паметник и Орлов мост, а демонстрацията ще се състои в това да се напълни градския транспорт с гратисчии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Галина

преди 8 години

Значи вие не искате да ви тъпчат вас по-малко а да тъпчат Софиянци повече? Българска логика..

32

Запасен

преди 8 години

Аз бих протестирал най-вече срещу това да си купиш превозен документ/ правото за използваш градския транспорт, и след като вдигнат цените, да ти кажат, че той вече е невалиден, въпреки, че не си си го използвал. Защо никой от маститите "защитници" на обществото не заведе дело срещу това?!

31

Shark

преди 8 години

Значи за софиянци всичко трябва да стане 10 пъти по-скъпо, и ток, и вода и билети и горива, всичко. Ще обясня защо, нищо лично към софиянци, но нещата стоят така: в София заплатите да завишени многократно спрямо останалата част на страната, за да са доволни и да мълчат. Всеки знае, че протестите тръгват от столиците, ето, в Гърция протестират в Атина, не в Серес, Александиполис, че дори и в Солун т.н, нали така? Докато в София хората мълчат нищо няма да стане, а те ще мълчат защото са доволни.

fallback