Снимка: flickr
fallback

Ротвайлер е захапал мъж пред 67-о ОДЗ "Мечо Пух" в столичния квартал "Гео Милев".

Индицентът е станал във вторник сутринта. Ротвайлерът се е движел без намордник и каишка.

"Нападна ни в гръб", обясни Мирослав пред Нова телевизия.

Мъжът си е извадил медицинско. Подал е и сигнал до полицията, но повече от 24 часа никой не му се е обадил. На инцидента обаче има свидетели, твърди Мирослав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 8 години

Не ви трябва да идете в Германия, за да видите как е. Идете в Бургас. Няма кучешки *** както в София, в парковете и градинките играят деца, а собствениците си водят любимците на каишка. дори са пръв път видях в Бургас българин да си почиства след кучето. Някои столичани твърдят, че си чистят, но аз, за своите близо 40 години, такова нещо не видях.Може и в София да се направи, стига кметицата да поиска. А пък от НАП да подгонят малко търговците на кучета, предимно на скъпи породи.

71

ole

преди 8 години

Едно е сигурно - такива асоциални "изпуснати" от обучение домашни кучета са на някой ***. Страшно е за хората, а кучетата са за съжаление. Кучето е задоволено и щастливо най-вече, когато работи и си изпълнява задълженията. В градски условия то най-често задълженията му са на компаньон и бодигард, но за целта трябва да се възпита. И да издържи тест пред профи комисия, каквато в България няма. Домашните кучета са най-често скучаещи и бавно линеещи, денонощно лежащи по дивани, а това ги убива.

70

Анонимен

преди 8 години

Не е изклщчено кучето да е било на някой милиционер!

fallback