Снимка: БулФото
fallback

Катастрофа затрудни движението по "Цариградско шосе" в София.

Сигнал за възникнал пътен инцидент е постъпил днес към 17.15 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според първоначалната информация, в района на пети километър в посока към центъра, са се ударили четири автомобила. Няма данни за пострадали при инцидента, нанесени са материални щети.

Затруднено е движението в района на катастрофата. Екипи на "Пътна полиция" оказват съдействие на преминаващите превозни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Polipantev

преди 8 години

Защото от общината бяха решили посред бял ден да сменят крушки на уличното осветление. И лява лента на Цариградско беше блокирана от дванадесет на обед. Рязко спиране със аварийки за да не те нацели някой отзад и все някой се е нацелил. Ама за това не пишете, нали? А защо не го направиха след 12 вечерта?

4

Един българин

преди 8 години

Минах оттам на връщане от работа. Задръстването и катастрофата бяха в посока към центъра.Аз бях в обратна посока и нямаше задръстване.Обаче винаги ще се намерят кибици които да видят какво е станало. Щях да се натреса в един от тях който буквално беше спрял в крайна лява лента за да не пропусне нещо.Странно че са само четири коли. Имах чувството, че бяха поне десет!Някои бяха обърнати обратно на движението - на 180 градуса! Цяло чудо е че няма жертви!

3

спонсор на МВР

преди 8 години

Това е част от опита за колективно самоубийство на нацията!

fallback