Снимка: Архив Булфото
fallback

Тролеи № 1, 5, 2, 8 и 9 се движат по временни маршрути заради изоставен багаж на ъгъла на бул. "Витоша" и бул. "Патриарх Евтимий", съобщиха от Столичната община.

Oще по темата

От МВР съобщиха, че на място се извършва проверка. Сигналът е получен малко след 15:00 часа.

На място има екип на Специализираната дирекция "Оперативни технически операции" (СДОТО)

Тролеите обръщат движението на ул. "Гурко", на бул. "Иван Гешов" при Центъра за хигиена, на Руски паметник, на ул. "Опълченска".

Малко преди 18 часа чантата бе взривена контролирано. От МВР уточниха, че чантата е била празна и не е съдържала нищо, което да представлява опасност.

За последното денонощие това е втори случай на промяна в движението в столицата във връзка с изоставен куфар на оживено място. Вчера движението по ул. "Опълченска" бе отклонено заради оставен тъм багаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Гешев

преди 8 години

Закривай МВР и толкова. Военно положение. Милиционерите са ***. Нямат трудови навици и са мързеливи болшевики. Спира с патрулката пред заложната къща, влиза с някакви торби и излиза без тях милиционерът - Кюфте, ухилен до уши. Не става.

3

Знаещ

преди 8 години

Нито ДОТИ нито СДОТО съществуват днес! Бъдете актуални! Що се отнася до действията, такива са по цял свят! "По-добре 100 празни, от колкото една пълна"! Бъдете здрави!

2

Владислав

преди 8 години

Много ми е чудно кой точно подава сигнали за изоставен багаж? Това провокации ли са? Трябва ли да сигнализирам при всеки кашон на улицата да видим какво ще стане?

fallback