Дискотеката, пред която е станал инцидентът. Снимка: Facebook

Висок, едър и брадат охранител е ударил в тила 23-годишния Кирил Тодоров, когото боксьорът Кубрат Пулев спаси в столична дискотека преди дни. След като го набил, гардът го вдигнал и изхвърлил през входа на заведението, разказва свидетел на инцидента пред "24 часа".

Още по темата

Версиите за това как е пострадал Кирил са противоречиви. Димитър Тодоров, брат на Кирил, твърди пред Bulgaria ON AIR, че той е бил ударен от охранител в тила с твърд предмет.

Според управителя на заведението Кирил не е удрян, а сам се е свлякъл, при което е ударил главата си. От дискотеката твърдят, че гардовете, а не Кубрат Пулев са оказали първа помощ на младия мъж.

Това, което е известно до момента, е, че между компанията на Кирил и компания от съседна маса избухнал скандал. Какво е провокирало разправията, все още се изяснява.

Кирил се нахвърлил върху един от младежите от съседната маса. Цапардосал го с юмрук в лицето и му счупил носа.

"Все още не сме разпитали младежа със счупения нос", обясни полицай.

Скандалът станал причина охраната да се намеси и да изведе Кирил от заведението. Пред изхода в един момент се озовали Кирил и извеждащият го гард, който вървял зад него, а зад тях били Кубрат Пулев, Андреа, други охранители и бившият национал по бокс Калоян Стоянов-Цимбика, твърди свидетел.

Той видял как охранителят удря по тила Кирил. Пострадалото момче повече не мръднало. "Не го пипайте", викали охранители, които се били скупчили около Кирил.

Тогава се намесила Андреа, която позвънила на тел. 112. Линейката са забавила, наложило се фолкзвездата да звъни повторно на спешния телефон и гневно да попита защо екипът се бави.

Според свидетеля минали и двама полицаи, които попитали това ли е припадналият, и си тръгнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase