Снимка: кадър Нова телевизия
fallback

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Oще по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

394

Анонимен

преди 8 години

трябва като в русия - всеки с пистолет в колата

393

хх

преди 8 години

Как да спре всичко:Съдиите да присъдят 5 години затвор и всеки от мутрите да плати 200 000 лв. обещетение на момчето.Едва ли някоя мутра някока пак ще си помисли да си търси белята Биеш, ама после си плащаш цял живот.

392

ff

преди 8 години

Достатъчно е било 2-3 коли да спрат на разстояние и да се обадят на 112 и да продиктуват номерата. Тези мутри щяха да се разбягат като пилци

fallback