Снимка: БТА, архив
fallback

Омбудсманът Мая Манолова ще сезира еврокомисаря по правосъдие Вера Юрова заради проблемите със столична топлофикация.

Oще по темата

"Във връзка с писмата от различни европейски чиновници, които бяха представяни пред българската общественост за това, че европейската директива за енергийната ефективност не е приложима към българския случай на топлофикация, аз ще настоявам, ако това наистина е така, еврокомисарят да помогне с добри практики за защита на потребителите в други европейски държави", закани се Манолова, цитирана от "Фокус".

Омбудсманът е готова да покани еврокомисаря да посети България, за да се увери лично какви са проблемите на столичани.

"Даже ще й предложа да отидем заедно на някои от последните етажи на блоковете, в които даже няма тръби, но въпреки това хората плащат сградна инсталация, каквито жалби идват многократно до мен", заяви Мая Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 8 години

До BanditЧе си бандит личи, и то топлофикационен бандит. Отдалече се пазите! Ама Мая яко ви нагази и няма да ви помогне и корупционния ви закон, който си направихте и пробутахте на законодателните корумпета да ви го одобрят, и сега дерете народа "законно", та да си правите джакузита с по 10 миски вътре, Вальовци гнусни - емблема на мошеници. САМО ДЕТО "НЕ ЗНАЕТЕ", ЧЕ ИНСТАЛАЦИЯТА НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ ТРЯБВА ДА Я ПЛАЩАТЕ, КАКТО И ЗА ПОМЕЩЕНИЯТА НА АБОНАТНАТА. ГАРВАНИ КРАДЛИВИ. Манипулатор ***

30

Bandit

преди 8 години

Тръбите в етажната собственост са собственост на етажната собственост. Не е задължение на Топлофикация да променя щранговете от вертикални на хоризонтални по всеки един етаж. Решение на всяка етажна собственост е да реши да направи или не подобно СМР и да си реши проблемите веднъж завинаги. А тази кукумявка Мая да ходи да се занимае с неща, които са и в компетенциите, а не да джавка и да обещава на хората неща, които няма как да се случат на практика.

29

кофти мит'рял

преди 8 години

Мечтата на всеки *** - да си купи апартамент в топлофицирана сграда и първо си сваля радиаторите.

fallback