Снимка: Булфото
fallback

Тежка катастрофа между автобус и няколко автомобила стана снощи, минути преди полунощ. Инцидентът е бил на кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев".

Автобус номер 64, който пътувал за гараж, пресякъл кръстовището на червено и не е могъл да спре.
 
Шофьори на мястото на катастрофата разказват, че автобусът идвал от "Хладилника" по "Гоце Делчев", и след като не спрял в средата на кръстовището помита Ауди Q7, което идва от НДК.
 
След удара машината на градския транспорт връхлита чакащите в насрещното платно на "Гоце Делчев" автомобили. Повлича със себе си такси, което удря други коли. Автобусът спрял до намиращия се близо подлез.
 
За щастие инцидентът се е разминал без смъртен случай. Според шофьорите на мястото водачът на автобуса отричал да е преминал на червен сигнал.
 
До този момент не са ясни причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

nnn

преди 8 години

da ste vidiali avtobus da spira na zebra az ne sam

12

Хмм

преди 8 години

Всеки един шофьор на градския транспорт трябва да получава по един шамар на всяка крайна спирка, ей тъй на, защото винаги са направили по нещо. Писна ми от тези, всеки път са невинни, а всеки път минават на червено, жълто-червено. Тия въобще не се съобразавят с движението по пътищата. В София им направиха бус ленти, на които що годе повечето шофьори се съобразяват с тях и тия пак дай газ на червено, че да не закъснея с маршрута си, ***.....!

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16 и още по-жалко е,че няма жертви

fallback