Снимка: Facebook
fallback

Симеоновският лифт, в който вчера бяха блокирани хора заради авария, днес няма да работи.

Лифтът е 32-годишен, а инцидентът вчера бил причинен от счупен лагер, съобщи bTV.

Припомняме ви, че вчера десетки туристи бяха блокирани на Симеоновския лифт на Витоша.

Oще по темата

Заради авария от 16.00 ч. кабинките на въжената линия се придвижвали изключително бавно от хижа Алеко към "Симеоново". На моменти движението им дори спирало.

Потърпевши разказват, че са звънели на телефона за аварийни ситуации, но никой не е отговорил. По думите им в кабинките било много студено, тъй като нямат изолация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Конкуренцията

преди 8 години

Липсата на конкуренция до там води - хем скъпи лифтове, хем некачествена услуга.Защо всички лифтове на Витоша са на един и същ собственик? Защо всички лифтове се държат от един човек? Защо всички лифтове на Боровец са един и същ собственик?Нека да се направи обществена поръчка, така че във всяка една планина лифтовете да са разпределени между няколко собственика. Тогава всеки един от тях ще се бори за клиенти с качество на услугата и цени.

9

Анонимен

преди 8 години

ПАРИ ЗА ЧАСТИ НЯМА!!!!!!!!! ЧЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА ОТНОВО С ГРАБ!!!!!

8

Витоша ски

преди 8 години

до 7: Витоша ски не са концесионери и за разлика от Юлен не плащат и стотинка концесионна такса. Горе са собственици единствено на лифтовите съоръжения и според приватизационния договор тогавашния кмет Бойко Борисов им ги подари срещу обещания да ги ремонтират, което естествено не се случи. Фандъкова обаче нищо не прави по върпоса да им се развали договора за приватизация, защото зад фирмата стои Цеко Минев, а той е пръв приятел на Борисов. Видими резултати дето се вика

fallback