Снимка: Софийска вода
fallback

На 3 декември  2015 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Войводина могила“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Войводина могила“ от ул. „Владайско въстание“ до ул. 711; по ул. „Владайско въстание“ от ул. „Войводина могила“ до бул. „Цар Борис III“, ул. „Селище“; по ул. „Полк. Стойно Бачийски“ от ул. „Войводина могила“ до ул. „Полк. Стойно Бачийски“ №92, ул. 605, ул. 711.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войводина могила“ ъгъла с ул. 605.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свищов“ жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Враня“ от ул. „Карлово“ до ул. „Свищов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Карлово“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Свобода“ вилна зона „Банкя“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Лале“ и ул. „Свобода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лале“ ъгъла с ул. „Свобода“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Криволак“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Криволак“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Милин камък“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Криволак“ ъгъла с ул. „Света гора“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Скайлер“ от ул. „Найден Георгиев“ до ул. „Никола Войновски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Скайлер“ ъгъла с ул. „Никола Войновски“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Република“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 13:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Ботев“, ул. „3-ти март“, ул. „Нарцис“, ул. „Пламък“, ул. „Мичур“, ул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Александър Стамболийски“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Мала кория“ кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мала кория“ от №35 до №55.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.684№1.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Атанасов“ кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Маестро Атанасов“ от ул. „Ябълкова градина“ до ул. „Христина Морфова“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Атанасов“ ъгъла с ул. „Христина Морфова“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила“ с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Могила“ от ул. „Сергин Сердарски“ до ул. „Свети Спас“; по ул. „Рудината“ от ул. „Свети Спас“ до ул. „Сергин Сердарски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Спас“ ъгъла с ул. „Рашовец“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йове войвода“ кв. „Кумарица“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Фелдшера“, ул. „Иван Вазов“, ул. „Стадион“, ул. „Хаджи Димитър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Фелдшера“ ъгъла с ул. „Иван Вазов“.

На 3 декември 2015 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Чемшир“ кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Чемшир“ от площад „Драган Цанков“ до ул. „Малина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чемшир“ ъгъла с ул. „Малина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback