fallback

Общ преглед

Трамвай блъсна автомобил на кръговото кръстовище при "Руски паметник", съобщи "Булфото".

Инцидентът е станал около 11:30 часа днес. 

По данни на очевидци шофьорът на лекия автомобил "Волво" е отнел предимството на трамвая, когато е опитвал да навлезе в кръговото кръстовище. 

При катастрофата няма пострадали.

Нанесени са материални щети по лекия автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Гецата

преди 8 години

Шофьори, моля ви, научете се, че ТРАМВАЯТ ВИНАГИ Е ПРЕДИМСТВО. Релсовото превозно средство винаги е с предимство пред нерелсовото. Спазвайте ги правилата и ще пътуваме десетки пъти по-скокойно и сигурно.

18

до 17

преди 8 години

Май послъгваш защото аз наистина минавам поне по два пъти на ден и след последна реорганизация на движението са очевидни две адски *** неща:1. Ако идваш по Скобелев точно преди площада е пешеходна пътека, щея не щеш спираш, но НЯМАШ видимост ако идва трамвай откъм Македония.2. Ако излизаш от кръговото към Скобелев, идващ трамвай от цар Борис III се появява точно зад гърба ти. Допълнително на излизане от кръговото там точно след релсите е пешеходна пътека и пак щеш не щеш спираш на релсите.

17

До: 17

преди 8 години

Ами като минаваш по 2 пъти на ден, може би си забелязал, че от няколко месеца има доста промени, свързани с предимството. Точно от тази страна кръстовището е направено непрактично, но може да се оправи. Все професори по шофьорлък в тая държава. Няма нормален човек, който да застане пред трамвая просто от нахалство. Пак добре, че няма жертви и пострадали.

fallback