Снимка: Софийска вода
fallback

32" LED телевизор, 1 съдомиялна и 3 перални машини са петте награди в новогодишната томбола за коректни клиенти на "Софийска вода". Всички, които са се издължили към дружеството до 31 декември 2015 г., независимо от начина на плащане, автоматично се включват в томболата.

Подаръците ще се раздават на титуляря на сметката или на клиент, който заплаща сметките за вода в случай, че имотът се отдава под наем. Тегленето на печелившите номера на щастливците ще бъде в присъствието на нотариус в началото на януари 2016 година.

Подробна информация за състоянието на сметките си и консумираните количества вода клиентите на „Софийска вода“ могат да намерят по всяко време на интернет сайта www.sofiyskavoda.bg.

Дружеството осигурява широк спектър от възможности за касово и безкасово плащане на сметките за вода. В брой сметките могат да се платят в някой от центровете за обслужване на клиенти,  в касите на  Фаст пей, в офисите на Easypay, в 85 клона на Български пощи на територията на Столична община, клоновете на Общинска банка и на пълномощниците на „Софийска вода”, които посещават имотите на клиенти с натрупан дълг.

В допълнение към начините за безкасово плащане: epay.bg, кредитни карти iCARD, Системата на "Транскарт файненшъл сървисис" ЕАД, плащане по телефона, плащане чрез банкомати и терминали има и опция за плащане през интернет страницата на дружеството или по банков път.

Повече информация за томболата и начините на плащане клиентите могат да получат от интернет страницата на „Софийска вода“, от Телефонния център 0700 121 21 или центровете за обслужването на клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback