Снимка: Архив Булфото
fallback

Шофьор прояви агресия към майка, която е карала с колата децата си. Инцидентът стана на столичния булевард "Черни връх". Водачът нападна и млад мъж, който е защитил жената, съобщи bTV.

В локалното платно на булеварда шофьорът се движил в забранената посока и засякъл автомобил с млада жена и две деца. Започнал да я заплашва, при което случаен минувач се опитал да я защити.

Защитникът дал свидетелските си показания в полицията, но не разкрил самоличността си.

"Разхождах се из квартала и видях млада жена в безизходица, крещейки от ужас "С малки деца съм, не те ли е срам" и мъж, който тръгна да й налита на бой", разказа той.

Мъжът хванал ръката на агресора преди да е ударил жената. Нападателят обаче отишъл до колата и извадил бухалка. Заради натрупалото се задръстване обаче се върнал и напуснал мястото.

Малко по-късно нарушителят е задържан от полицията. За шофьора се знае, че е криминално проявен и е задържан няколко пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Едно ченге

преди 8 години

Абе странни хора сме българите, всички ревем, ама накрая нищо. Знаете ли, на доста места съм бил, в Канзас, Аризона, Тексас, Охайо и т.н. такива неща почти не стават, щото там майката щеше да гръмне хулигана и закона щеше да е зад нея. Да, там стават големи гадости, ама на определни места, щото полицията в големия град идва до 4 - 5 минути, ама през това врме хулигана ще е ритнал камбаната.

35

Анонимен

преди 8 години

KAKVO KATO E GENA S DVE DEZA V PRAVILNIKA TAKAV KAZUS NE SASHTESTVUVA-SAGALIAVAM CE GRAGDANINA NE SE E ZAPOZNAL S BUHALKATA.

34

Кукуряк

преди 8 години

Каквито народните представители, такива и гражданите. След като Волен Копакабански, бие полицаи, събаря на земята жени,, налита на студенти, рита по кокалчетата журналисти, защо някакъв ***, който е и виновен на всичко отгоре, да не нападне майка с две деца? Но ако в тая окаяна държава имаше повече хора като младия мъж, нещата щяха да стоят по-иначе.

fallback