Снимка: Булфото, архив
fallback

Възстановяването на пътната настилка след слягането на участък от бул."Ал. Малинов", който беше пуснат за движение през август, в столичния квартал "Младост" 3, ще бъде извършено от фирмата-изпълнител за нейна сметка, съобщиха от Столичната община.

Oще по темата

Вчера екип на "Метрополитен" е констатирал пропадането и е възложил на изпълнителя да обезопаси участъка и да започне работа по възстановяването му, което трябва да приключи до неделя.

В момента се изясняват и причините, които са довели до слягането на настилката.

Зоната, която е засегната, е срещу супермаркет в близост до метростанция "Александър Теодоров-Балан" в посока центъра.

Проектът за рехабилитация на бул. "Ал. Малинов" не е приет от приемателните комисии на Столичната община и на изпълнителя ще бъде наложена неустойка по договора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Нормално за БГ

преди 8 години

Такива са ремонтите в София в момента, правят се хаотично, скъпо, но за сметка на това изключително НЕкачествено. Институциите спят и нехаят важното парите да се усвояват-хвърлят на вятъра и да пълнят джобове.

12

silver rider

преди 8 години

Направи ми впечатление още при строежа на целия този участък, че много се бърза и има нелогични решения за стария път и организацията на движение. Много ми се иска гласа на обикновени данъкоплатци като мен да се чува, защото аз ще ползвам новопостроеното и ще се мъча с недомислиците им. Не само наказания, а строг контрол, нека не се заблуждаваме, корупцията е навсякъде, и ако се строи искам да е качествено, а не количествено.

11

Анонимен

преди 8 години

Ужас, това пропада в момента на построяване.Спрете да крадете !Никой ли не контролира пътищата ПО ВРЕМЕ на СТРОЕНЕТО !

fallback