Снимка: архив, Булфото
fallback

Най-малко 3 автомобила са се ударили около 8:30 часа тази сутрин в тунела на ж.к. "Люлин" в столицата, съобщи bTV.

На този етап няма информация за жертви и ранени.

Oще по темата

Движението в района е изключително затруднено. Тунелът всяка сутрин се използва от хиляди столичани, които пътуват към работните си места.

Само за седмица това е втори тежък пътен инцидент в тунел. В четвъртък над 50 автомобила се удариха в тунела на Витиня на автомигастрала "Хемус".

При инцидента загинаха трима души, а десетки бяха ранени. Все още полицията разследва причините за верижния сблъсък.

Голяма част от водачите твърдяха, че на пътя е имало разлято гориво, докато от МВР настояват, че причината е несъобразена скорост в дъжда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Radoslav

преди 8 години

И със зимни гуми да си по релсите е хлъзгаво. Ако си по агресивен с волана и спирачките, ставаш пумпал ;)

17

гост

преди 8 години

Проблема на хората е, че ги е страх от дъжда и си използват колите вместо чадъри.Това + тоталната липса на знания и умения за шофирането в натоварен трафик и лоша климатична обстановка води до катастрофи.А точно там, както споменават пишещите надолу, това е нормално, там се мъдрят други животински видове, странни, различни, бързи, яростни, агресивни и с комплекси :)

16

дедо Мраз

преди 8 години

До вали дъЖабсолютно прав си. метрото тази сутрин беше доста празно. Липсваха преди всичко селските моми, които явно се бяха натоварили на коли, с цел да задръстват улиците, да създават ситуации за ПТП и най-вече да демонстрират новия си статус извън селото. Въпрос на селска чест е да си возиш дамската чанта и хартиената торбичка Гучи в кола.

fallback