Снимка: архив, Булфото

Мокрото време ведага създаде предпоставки за повече инциденти на пътя - 2 тежки катастрофи и няколко по-леки са станали само в София тази нощ.

BMW се е ударило в стълб и го е съборило около 4.00 часа сутринта на булевард "България" след моста на НДК.

Шофьорът не е пострадал въпреки силния удар, съобщи bTV.

Още един тежък инцидент - кола е помела няколко паркирали автомобила на "Костенски водопад", отново пострадали няма.

От полицията призовават за повече внимание на пътя. Статистиката сочи, че при мокро и дъждовно време броят на автомобилите на пътя се увеличава, а инцидентите скачат с една трета.

Коментари Напиши коментар

40

Дядо Щети

преди 5 години

До Анонимен

Щета се пише, майна, оттам и "ощетен". Иначе - от гадния живот хората вече не могат да ти хванат хумора. Жив и здрав! А BMW си е добра колица и наистина не трябва да обиждаме всички собственици заради общо-взето малкия процент посерковци с BMW. Да внимават повече и дрифтърът и шифтърът друг път.

39

Анонимен

преди 5 години

.НОУ ВЪРВЕШЕ БАВАРЕЦА БРАТО!ЯКО ПУШЕШЕ ГУМИ..

38

истината

преди 5 години

всеки един коментар доказва защо сме на това дередже - едните се засягат, че ги наричат хулигани задето карат БМВ, другите отричат БМВ, защото не могат да си го позволят и се започват зазимявания, запролетявания и всякакви комплексарски реплики, трети като онзи дето се е разлепил на стълба оправдават "хулиганските" коментари... и една две "бели лястовици", дето осъзнават истината, че не колата е виновна, а манталитета на гореописаните типове балкански субекти... АМИН