fallback

Общ преглед

 

Линейка, бързаща за адрес, заседна в зелените площи, по които се движат трамваите около Руски паметник в София. Инцидентът е станал в 1.30 часа през предишната нощ.

Медицинско лице от спешния екип разказа пред репортер на „Булфото“: "Бяхме извикани на адрес и за по-бързо решихме да минем оттук".

На помощ в бутането на линейката са се включили 4-ма таксиметрови шофьори и 3-ма случайни минувачи. Избутването е продължило близо час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 8 години

хахаха, тоя счупи ***. Решил е да покара офроад с линейката, сега с опита си ще и вдигне малко окачването, ще сложи диодни ленти отдолу и та така...

46

Анонимен

преди 8 години

Водачът на линейката е прав.СО показа неграмотността и парвенющината сис тези З.релси.както и на тротоара на Цариградско шосе където рразрешават паркиране и маневри върху спирка 1288 пл. Орлов мост. Наказания за транспортните служители под ръководството на зам. кмет Л.Христов глава на всички проблемми.Той се грижи за новите олигарси или Мутри а не за пешеходците които са и честни Данъкопладци

45

АМИ

преди 8 години

ДОКАТО ВСЕКИ НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СИ ПЛАЩА ПОНЕ В ТРОЕН РАЗМЕР ЗА ЩЕТИТЕ,КОИТО Е ПРИЧИНИЛ,*** ВСЕ ЩЕ ИМАТ ОПРАВДАНИЕ ЗА ВСИЧКО!

fallback