Снимка: Стоян Бешков
fallback

Свикнахме на гледката здрави и прави шофьори да заемат инвадни места в молове и на улиците. Трябва да свикнем, че и велосипедните алеи не са това, което са.

Шофьор на "Опел" нагледно е паркирал на велосипедна алея в "Младост" 3. И трябва да се признае - майсторски е заел цялата.

Кадърът е заснет от столичанин, който е имал "неблагоразумието" да направи забележка.

"Казах на водача учтиво, че това е велосипедна алея и няма право да паркира там. Реагира просташки, заплаши ме и ме наруга, след това потегли, обърна, мина пак покрай мен и пак ме наруга и заплаши. Обадих се на 166 и получих отговор от телефонистката, че заплахата нищо не значи и нямало как да ме екскортират до дома. Затова са толкова жертвите на пътя - простащината е култ, а полицията я няма", написа в социалната мрежа Стоян Бешков.

Ясно е, че полицията няма как да бъде до всеки нагъл шофьор и наша е отговорността подобни нарушители да намаляват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

data

преди 8 години

До Анонименотразяват го но искат да си попълниш личните данни да се съгласиш да си главен свеидетел на нарушението и евентуално свидетел ако има дело , след пускане на сигнала до 15 раб. дни те викат в КАТ да се подпишеш на показанията си и чак тога се праща призовка на нарушителя! Само че той мниого лесно и бързо с добър адвокат се измъква защото камерата с която е направена снимката не притежава изискваните сертификати и снимката не е доказателство и в съда отпада, и само си хабиш нервите

98

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 120Ами не си прав. Проблема е, че и да подадеш сигнал никой не го отразява.А по въпроса дали е редно и правилно... ами ясно ми става, че и ти паркираш където ти падне, щом се отъждествяваш с този закононарушител, само не сравнявай и такива като мен с такива като теб и него. И докато има такива като теб които си викат: "Закона за мен не важи", все ще сме на този хал, т.е. беззаконие.Забележката и прилична да е, ако я отправиш към *** или тарикат, бъди сигурен, че ще те напсув

97

Анонимен

преди 8 години

*** народ = слаба държава.

fallback