Пострадалата жена. Снимка: Нова тв

Анелия Иванова е със счупен крак и 7 пирона в крака след слизане от автобус на столичния градския транспорт.

Оказва се обаче, че от шофьора не може да бъде търсена отговорност. Откритият свидетел на случката е само един, а са нужни двама.

Както винаги, на 2 юли вечерта Анелия слиза на спирката пред дома си. Но както никога, жената не успява да стигне до там.

"Подадох си десния крак и дясната ръка с чантата и почувствах как се затваря вратата и едно пропукване в левия крак. Автобусът тръгна и чантата ми започна да подскача по паважа. Десният ми крак започна и той да подскача и аз изпаднах в ужас", разказа пред Нова тв жената.

Единственият към момента свидетел Емил Попов разказва: "Автобусът започна да я влачи по паветата, след това спря, отвори вратата и жената падна, автобусът затвори вратата и продължи". 

Шофьорът така и не слиза, за да провери какво се е случило, а след като се свлича на земята, с помощта на Емил жената стига да близката стоянка, където таксиметров шофьор я откарва до "Пирогов".

Следват няколко операции, за които жената плаща над 1200 лева. От фирмата отказват да посочат кой техен служител е карал автобуса в деня на инцидента. Оказва се че, за да бъде санкциониран шофьора, е нужен втори свидетел.

"Обезщетението не е най-важното - важно е отношението", твърдо вярва Анелия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase