Снимка: Булфото
fallback

Масов бой е избухнал тази нощ в района на женския пазар в София. По време на ексцесиите скинари са потрошили автомобил, съобщи ”Булфото”. Има и пострадали, приети в болница.

Oще по темата
Сбиването е станало на на столичната улица "Цар Симеон" близо до Женския пазар. 

Група скинхедове са влезли в ръкопашен бой с роми. Дълго време след приключване на схватката са вилняли в района около пазара.

По непотвърдени сведения свидетел на боя е станала бременна жена, чиито води изтекли от стреса при безредиците.

Все още не е ясно как точно са се случили нещата и дали има задържани.

Районът на Женския пазар в София е често място на сблъсъци. Това е районът, в който има голяма струпване и на бежанци и роми.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

муспи

преди 8 години

Тези бежанци не са бедни. Те са биле мошеници и крадци в своите дивашки страни и сега идват да завладеят Европа. За да се дотътрят до България те са плащали прилични рушвети. Парите си естествено не ги държат в банки. Трябва сръчно да се пусне на *** защото те са недоверчиви, че тази африкано азиатска *** държи големи пачки в чорапите и зашити в гащите си. това ще реши мигранския въпрос у нас - на правителство и полиция не може да се надяваме.

45

Анонимен

преди 8 години

Не харесвам ромите, но и не харесвам 15 - 16 годишни смешници който се мисля за националисти и ходят да си избиват комплексите по улиците и на 18 вече са с по 50 - 60 присъди.

44

Анонимен

преди 8 години

В държава, в която липсва правото, тояги и линч ще има. Може и бой с камъни. Все някак трябва да се реагира.САМО ПРИЗОВАВАМ МОМЧЕТАТА да не объркат някои заради по-матовата кожа.

fallback