Снимка: архив, Булфото
fallback

Технически проблем в метрото смути нормалното придвижване в подземната железница на столичани. Блокиран влак на изхода на депото в кв. "Обеля" препречи пътя на другите мотриси и те се движиха през интервал около 15 минути.

Заради разредения график много хора бяха притеснени, че закъсняват за работа, а мотрисите и станциите бяха претъпкани. Хората не знаеха за техническия проблем и недоверчиво поглеждаха към електронните табла, които показваха време за изчакване от около 20 минути.

Oще по темата

Недоволство предизвика и неочакваната смяна на курса на мотриса, която беше с направление Летище София. На спирка "Жолио Кюри" машинистът съобщи, че влакът ще се движи в посока "Бизнес парк", което предизвика недоволните коментари на пътниците.

Спирка "Младост 1" беше препълнена с хора и в двете посоки, а таблата показваха обезкуражаващи числа. Пътниците към аерогарата трябваше да почакат още няколко минути, за да се качат в правилната мотриса.

Хората във влака се чудеха каква е причината за забавянето на метрото и предупреждаваха в работата си, че не могат да стигнат навреме.

Директорът на столичния "Метрополитен" Стоян Братоев съобщи преди минути, че влаковете на столичното метро вече се движат по график. Той обясни и, че проблемът е в самото депо, а не по трасето на мотрисите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

v sofia ima li niakoi koito da raboti ,niamalo metro .....

16

+-+-+-+-

преди 8 години

голяма трагедия!

15

Анонимен

преди 8 години

Kade sa golemite stroiteli

fallback