Снимка: Читател
fallback

Наш читател ни сигнализира, че шахти са зейнали на ул. Хъшове в столичния квартал "Разсадника”. И този път не става въпрос за кражба на метални капаци за шахти, тъй като, както се вижда и на снимката, капакът е в страни от шахтата.

"Мястото не беше обезопасено, нямаше и работници в близост”, разказва читателят ни. По думите му е забелязал 3 такива шахти за разстояние на не повече от 100 метра.

Освен всичко това една от зейналите ями се намира в непосредствена близост до детска площадка. Самата улица пък води до една от най-големите АГ болници в страната – "Св. София”.

Очевидно става въпрос за някаква профилактика на кабелите, но трябва ли тепърва да се учим на елементарни принципи при обезопасяване? Или ще изчакаме първо да стане инцидент?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

iИВАН

преди 8 години

ТОВА СА ЛАН ОПЕРАТОРИТЕ ДА СЕ ГЛОБЯТ ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ В НАШИЯ БЛОК 29 В КВАРТАЛ ДРУЖБА 1 КАКВО БЕЗОБРАЗИЕ СА КАБЕЛИТЕ ВИСЯТ ГРОЗНО ОТ ВСЯКЪДЕ КАТО ПРОСТОРИ СРАМОТА А ТРЯБВА ДА СА В КАБЕЛНИ КАНАЛИ СКРИТИ КОЙ ВЪОБЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯВА ТАКИВА СВОЕВОЛИЯ ИДВАТ ПУСКАТ ,ВИСЯТ И СИ ТРЪГВАТ НЕ СТАВА ТАКА .

10

Анонимен

преди 8 години

До Hitar Petarняма нелегални кабелджии, за да се влезе в шахта БТК ти дава достъп.

9

Анонимен

преди 8 години

Някой кабелен оператор си търси кабелите или дърпа нови, ама да се накажат защото не са обезопасили шахтата.

fallback