fallback

Общ преглед

Анти гей парад под наслов "Бъде нормален" се проведе тази сутрин в центъра на София.

Протестиращите се събраха край катедралата "Александър Невски" и минаха по няколко от централните софийски улици като "Оборище", "Раковски" и "Патриарх Евтимий", където изразиха несъгласието си с провеждането на “София прайд” 2015, който ще се проведе тази вечер.

Oще по темата
Протестиращите се събраха пред Общината и поискаха оставката на кмета Йорданка Фандъкова, заради това, че "подкрепя" "София Прайд".

Борислав Асенов от "Национална съпротива" обяви, че с организирането на гей парада агресивно се налага содомията сред младежите. Събралите се съмишленици се обявиха и срещу писмото на 18 посланици, които подкрепиха "София Прайд".

По-рано днес свещеници се обявиха против предвидения за днес в столицата гей парад, както и срещу исканията на организаторите му. Пред журналисти отец Димитрий Зографски от манастира в Света Гора заяви, че не е упълномощен да говори от Светия Синод, не се обяви против "мълчанието на институциите" по повод на днешната проява.

Според свещениците се оказва агресивен натиск, наложен от чужди на България интереси, който засяга българското образование и това застрашава децата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Crusader

преди 1 година

До отвратенХора като вас нямат място в обществото.Лекувайте се,не заразявайте.

44

Не разбирате ли?

преди 8 години

Явно не, след като правите от мухата слон хора от анти-гей парада >:(

43

Да си гей е ОК

преди 8 години

Да живее СВОБОДНА ЕВРОПА!!! НЕ на хора като тези и техните вождове като Болен Психеров! Не на омразата и фашизоидните подбуди!!!

fallback