fallback

Общ преглед

Актьорът Явор Бахаров влезе в открит конфликт с протестиращи срещу гей парада тази сутрин в София, видя репортер на “Булфото”.

Шествието на "Национална съпротива" и други противници на "София прайд" премина по ул. "Раковска", а актьорът, заедно с колегите си Йоана Буковска и Иван Радоев, изнасяше багажа си, за да отпътуват на турне.

Противниците на парада скандираха срещу гейовете, а Явор Бахаров започна да отправя гневни реплики срещу протестиращите. Според част от протестиращите актьорът им е показал среден пръст, което е довело до покачване на напрежението.

В крайна сметка намесата на полицията успокои ситуацията, като актьорът бе прибран на безопасно място в предверието на Театъра на армията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Мария

преди 8 години

След като разгледах и снимките, удивлението ми стана още по-голямо и от това, че гневът в коментарите е насочен към този, който дръзва да се изправи срещу тълпата, а не към едно очевидно фашистко шествие. И говорим за норми. Фашизмът / рашизмът ли е нормата в Бългрия? Ако е така, мога само да се червя, че съм българка...

83

Мария

преди 8 години

Цялото ми уважение за куража да зашитава една толкова непопулярна позиция в ориенталска страна като нашата. А от коментарите блика такава квадратност, такава откровена примитивност,толкова клишета и инфантилна агресия, че чак мило да ти стане. :)

82

Az

преди 8 години

До ЕдинНе можеше! Наскачаха да го пазят 20 полицаи .... иначе беше гризнал дръвцето

fallback