Снимка: архив, Булфото
fallback

Седем души пострадаха, а двама бяха арестувани след масов бой с участието на българи и роми в столичния квартал „Орландовци” тази вечер, съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер, като двете групи са се скарали заради силна музика. Според очевидци група роми дошли в парка, възникнал конфликт между тях и момчета, които били там.

Oще по темата

Скоро след това от махалата дошли още 5 автомобила, от които слезли и хора с брадви.

Сред закараните в „Пирогов” има както българи, така и роми. Няма тежко пострадали сред ранените.

Двама души са арестувани, продължава издирването на най-активните участници в мелето, съобщи bTV.

Полицейското присъствие в района е засилено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

224

до тими

преди 8 години

Миличък, като ти гледам правописа, много се радвам, че не работиш повече в която и да е телевизия. :)

223

Избягал

преди 8 години

При голямото ви плюене на САЩ, ето как е тук закона : музиката НЕ трябва да се чува на по вече от 60 ft което е 18 метра! Ако се чува и е от кола, полицията те изхвърля от колата и я вдигат. След ката си платиш за вдигането си я получаваш. Във всички други случаи си арестуван и отведен от там. Просто и ясно! Разбира се това се постига с полиция не с милиция.

222

тими

преди 8 години

мили мой журналисти такива новини се предават на мига 2 минути след случилото се и вие трябва да сте на мястото на събитието ане 24 след това да си презказвате справката на мвр всеки може да си я прочете научете се бе хора работил в тв и знам как се правят истенските новини новините се предават на мига ане се преразказват това не са съчинения не сте на изпит

fallback