Снимка: Булфото
fallback

Нагли шофьори превърнаха столичния площад "Славейков" в паркинг. При това в нарушение на два пътни знака – В 2 "Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки" и В 27 "Забранени са престоят и паркирането". 

Снимките са направени около 18:00 часа вчера, когато хората излизат от работа, разхождат се по площада или си купуват книги, съобщават от Булфото.

Вероятното оправдание на нарушителите може би е, че зареждат магазини с личните си автомобили, но разрешеното време за това (ако е разрешено) е рано сутрин или късно вечер.

При опита на пешеходци да спрат лек автомобил "Опел", който се опитваше да влезе в безистена на бившето кино "Славейков", жената зад волана нагло заяви, че това не е тротоар, а улица?!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

...

преди 8 години

1. В софия колите на граждани паркирали неправилно са абсолютно винаги или със скоба или ги вдига паяк !2. Колите на куки, ушеви, общинари, хора от съдилищата - никой не ги пипа .3. В София има ~2 500 000 автомобила и 700 000 парко места - на място по 4 коли, не че нещо ама като дадоха паркингите на мутрите да построят отгоре кръчми, казина и дискотеки ще паркират и в народното събрание ! Следващия да паркира вътре в министерския съвет на ТИКВАТА НА БЮРОТО !

28

Анонимен

преди 8 години

София е отражение на софиянци. Такава е заради жителите и. Гадория защото всеки в България е тарикат. А наглеенето не се наказва. Я да му е глобата 5000 лева, да видим дали ще има други

27

Свидетел

преди 8 години

Това са колите на полицаите и военните, които са тренирали за протеста в градинката на "Св. Седмочисленици" пред МВР-сградата! Затова и никой не ги пипа!

fallback