Снимка: Момчил Матев
fallback

Общ преглед

Уплашени от ремонтите на "Цариградско шосе" и евентуалните задръствания, шофьорите започнаха да избягват този участък и да търсят други алтернативи за придвижване.

Вчера нашият дрон полетя и "видя", че движението по шосето е нормално и платното е почти празно. Нямаше изнервени водачи, а тапите се оказаха само лоши предсказания.

Oще по темата

Дали шофьорите са предпочели градския транспорт или пък са се качили на велосипедите? Тези предположения напълно обори наш читател, който ни изпрати снимки от Околовръстния път при ж.к. "Младост".

Оказва се, че когато "Цариградско" е в ремонт, тапите се образуват по алтернативното трасе. И колите не са просто "безследно изчезнали", а задръстването се е преместило на друга натоварена точка в града.

Вижте сутрешни кадри от Околовръстното шосе в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

...

преди 8 години

Всяка сутрин минавам по Цариградско шосе и има коли! Не знам от къде сте си изкопали пустата снимка..? Ако е от 7 сутринта и преди нямаше коли в 7!

20

чичо Гошо

преди 8 години

С тия статии само местите задръстването от едно на друго място. Спрете се, хората си намират начини за придвижване и така само забавяте естественото нареждане.. ;-)

19

Горо

преди 8 години

До Анонимен 20Да, нямаше за Тиквено-лизците, които си мислят, че строителството започва и спира от на тиквата пантофите. Само дето такива като теб не могат да кажат копче на статистиката - при Станишев (над 300км оправени и построени пътища), при Тикван (под 100км + ремонти на правено ПО НЕГОВО ВРЕМЕ пътища). Това е то овчия нрав - ако го гледаш по ТВ как реже ленти и веднага вярваш, че прави нещо!

fallback