Снимка: Софийска вода
fallback

Във връзка с изграждането на нов участък на софийското метро на булевард "Черни връх" се налага свързване на новоизграден водопровод.

Строително-монтажните дейности ще се извършват в периода от 30.04.2015г 12:00ч до 04.05.2015г 12:00ч.

Очаква се изпълнението на  мащабните манипулации да създадат предпоставки за появата на кратковременни колебания в налягането във водопроводната мрежа, които ще засегнат кварталите „Лозенец“, „Редута“ и „ Изгрев“ за посочения период, най-вече в часовете на пикова консумация.

В зоната ул. „Сребърна“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Шаварски път“ е възможно  временно повишаване на мътността на водата. Причината е промяна на посоката на движение на водата при осъществяването на алтернативна схема на водоснабдяване. Тя се налага, за да не бъде изцяло прекъсвано водоснабдяването в посочените райони.

Призоваваме нашите клиенти при влошаване на качеството на водата веднага да подадат сигнал към нашия телефонен център 0700 12121. Дружеството ще следи внимателно за постъпващи сигнали за отклонения в качеството на предоставяната услуга и ще предприема незабавни мерки за нормализирането й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Byhal

преди 8 години

To poneje Cherni wruh minawa tochno prez sredata na Redyta,ta...

fallback