Снимка: архив, Булфото
fallback

Днес сутринта посетител на Съдебната палата е влязъл в преракание с охраната, защото не искал да мине през рутинната проверка за влизане в сградата, съобщиха от Министерството на правосъдието.

Мъжът влязъл през служебния вход откъм ул. "Алабин" и показал адвокатска карта. Поставил чантата си на лентата за багаж и преминал през металдетекторната рамка, при което апаратът е подал сигнал за наличие на метални предмети у него.

Дежурният служител дал тарелка на посетителя, за да си остави всички метални предмети, които се намират у него. Мъжът обаче отказал да изпълни тези разпореждания, взел си чантата и се отправил към вътрешността на сградата.

Охранителят тръгнал след него, а посетителят се обърнал, хванал го за гушата и започнал да сипе обиди. На помощ се притичват трима служители на съда и дежурни служители на охраната.

Мъжът продължавал да буйства и бил отведен в дежурната стая на съдебната охрана, където са му поставени белезници.

Тъй като посетителят е заявил, че срещу него е упражнено насилие, е била извикана линейка и той е откаран за медицински преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

адвокат до 14

преди 9 години

така е в Районния съд на Римската стена. В съдебната палата на Витоша 2 не е така, както пишеш - проверяват се на скенера всички адвокати! просто нямате информация за нещата!

13

vivor

преди 9 години

И нагъл

12

vivor

преди 9 години

Пак някой тарикат

fallback